Sunday, May 24, 2009

Vreau in Vama!!!

"Nu stiu cum sa va spun dar mi-e rau dor de mare...."

N-o sa patesc nimic daca nu plec acum, pentru ca stiu clar ca nu am cum sa plec.... Dar daca as putea, daca as avea cu cine, daca as avea cand si cu ce, serios daca nu as pleca in momentul asta.

Sincer, nu am fost in viata mea in Vama... Sper, totusi, din tot sufletul sa merg anul asta. Am vazut poze pe net, am auzit povesti... totul pare minunat acolo... lumea, locul, atmosfera, marea, cerul.... tot.

Dar, ca in ficare an, nu imi impartaseste nimeni entuziasmul, nu vrea nimeni sa stea in cort cateva zile, nu vrea nimeni sa cante la chitara si sa faca foc de tabara... nu vrea nimeni sa intre in vorba cu straini doar pentru ca asa ii vine si stie ca nimeni nu se supara acolo.

In general, lumea vrea sa se imbete si sa faca panarama... Ce pacat...

In fine...Va las.. pentru ca stiu ca nu va intereseaza nebunia mea...

Aveti grija de voi.

For Paul

I have a friend who's entered a contest... i'm trying to promote his blog so that he can win it... if you whould just go to this webste and vote, i'd be very grateful....



Deci.... am un prieten care participa la un concurs.... incerc sa ii promovez blogul ca sa castige..... daca l-ati vota pe acest site, as fi foarte recunoscatoare....

Friday, May 22, 2009

Long Time no See

Deci, dragii mei cititori(aia 5 sau 6 sau cati sunteti voi) din pacate pentru voi si din fericire pentru mine( sau invers, nu stiu exact) am fost cam lipsita de viata si de inspiratie in ultimele luni.

Acum, din fericire pentru voi si din pacate pentru mine(sau invers, nu stiu exact) sunt la fel de lipsita de inspiratie. Dar scriu. Si scriu, si scriu... in speranta ca pana la urma imi voi da seama subit ca am ceva interesant de zis.

Nup, se pare ca nu am nimic de zis care sa prezinte interes pentru altcienva in afara de mine si prietenii mei imaginari...

Cu toate astea, sper ca sunteti incantati(voi, cei care nu ma vedeti zilnic) sa observati ca inca traiesc.

Aaa... mi-am amintit... ma enerveaza cand oamenii considera ca stiu ce gandesc... si am ajuns la concluzia ca de cele mai multe ori se inseala( ca daca nu era asa probabil nu ma enerva). Nu ar fi mai dragut daca lumea ar intreba daca e adevarat ce cred ca gandesti decat sa iti spuna clar: " tu simti ca....", sau " tu spui asta pentru ca...". Gasesc afirmatiile astea enervante si inutile.

Voi ce parere aveti(cei cu care nu am discutat deja - destul de aprins - pe tema asta)?

Eu o sa ma opresc acum din batut campii. Sper ca sunteti cu totii bine.

Aveti grija de voi.