Friday, May 22, 2009

Long Time no See

Deci, dragii mei cititori(aia 5 sau 6 sau cati sunteti voi) din pacate pentru voi si din fericire pentru mine( sau invers, nu stiu exact) am fost cam lipsita de viata si de inspiratie in ultimele luni.

Acum, din fericire pentru voi si din pacate pentru mine(sau invers, nu stiu exact) sunt la fel de lipsita de inspiratie. Dar scriu. Si scriu, si scriu... in speranta ca pana la urma imi voi da seama subit ca am ceva interesant de zis.

Nup, se pare ca nu am nimic de zis care sa prezinte interes pentru altcienva in afara de mine si prietenii mei imaginari...

Cu toate astea, sper ca sunteti incantati(voi, cei care nu ma vedeti zilnic) sa observati ca inca traiesc.

Aaa... mi-am amintit... ma enerveaza cand oamenii considera ca stiu ce gandesc... si am ajuns la concluzia ca de cele mai multe ori se inseala( ca daca nu era asa probabil nu ma enerva). Nu ar fi mai dragut daca lumea ar intreba daca e adevarat ce cred ca gandesti decat sa iti spuna clar: " tu simti ca....", sau " tu spui asta pentru ca...". Gasesc afirmatiile astea enervante si inutile.

Voi ce parere aveti(cei cu care nu am discutat deja - destul de aprins - pe tema asta)?

Eu o sa ma opresc acum din batut campii. Sper ca sunteti cu totii bine.

Aveti grija de voi.

2 comments:

Skely said...

ioana, trebuie sa scrii ce vorbesti cu prietenii tai imaginari. nu porni cu ideea ca nu intereseaza pe nimeni, cei pe care ii intereseaza o sa citeasca:).
intr-adevar e deranjant cand cineva iti spune ca "tu crezi ca" sau "tu zici ca", iar pt ei am doua cuvinte: Fuck off!

Anonymous said...

"ioana..tu spui asta numa ca sa te dai in spectacol acum" asta auzi in fiecare zi de la mine si o zic mai cu chef cand stiu ca te enerveaza si cu mai mult chef cand chiar faci ceva doar ca sa obtii putzina atentie si sa pari interesanta. imi place sa-ti spun asta.imi place sa-ti aduc aminte des, pt k o faci des...dar (asta nu ti-am mai zis) uneori, RAREORI, dar totusi se intampla, sa te bagi in seama cu folos...nu o lua ca pe un compliment ca se intampla prea rar..dar se intampla...si ink ceva...chestia asta..cu replicile alea despre care ziceai ca te enerveaza si app de bagatul tau in seama...pe de o parte te admir ca nu te schimbi si ca o tii pe-a ta tot inainte...desi pe moment cred k asta inseamna incapatzanare inutila...eu nu as face asa.eu m-as schimba cand mi-ar zice altii k fac ceva enervant...imi place ca nu te schimbi...adik..ma scoate din sarite..dar imi place..intelegi tu.si uneori scrii dragutz:) zile bune! gavro.