Wednesday, October 22, 2008

Conflict necesar - coloana vertebrala

Urasc sa ma cert cu oamenii la care tin... Si totusi... Ma iubesc prea mult pentru a le permite sa ma calce in picioare... Si ma respect prea mult ca sa stau si sa privesc cum ii calca pe cei din jurul meu in picioare in timp ce eu nu fac nimic sa remediez situatia... Chiar daca pe mine, teoretic, nu ar trebui sa ma afecteze ceea ce fac.
Ceea ce fac eu zilele astea se va termina cu o victorie... fie de partea mea, fie de a lor... ideea ca eu cred din tot sufletul ca ceea ce vreau eu sa realizez este pentru binele tuturor... si este un pas spre o societate mai dreapta.
Si ce daca in politica exista cativa oameni mai tupeisti care isi ating scopurile(egoiste,de altfel) cu orce pret, iar ceilalti ii urmeaza orbeste, crezad ca nu au de ales? Asta inseamna ca trebuie sa urmam si noi, tinerii aceleasi principii? Ei bine, eu nu vreau. Eu vreau sa pun intrebari. Eu vreau sa contest ceea ce nu imi convine. Si daca majoritatea se considera prea slaba ca sa faca fata(desi nu ar trebui sa fie asa) eu voi fi destul de puternica pentru toti. Vreau ca vocea tuturor sa fie auzita.
Pentru ca e una sa ai dreptul de a iti exprima parerea, si alta e sa ai dreptul sa iti fie ascultata parerea. Vreau sa fim corecti, si sa incercam sa ne respectam drepturile unul altuia. Pentru ca dreptul la parere nu ar trebui sa depinda de cat de multi ani ai petrecut intr-un liceu, sau cat de tare vorbest, sau cate persoane ai reusit sa aburesti la viata ta.
Sper ca cei vizati sa citeasca randurile astea si sa nu se apuce de scris comentarii pe care sa le regrete mai tarziu. ("Litera scripta manet, volat irevocabile verbum."-sa nu uiti asta, prietene.)
Aveti grija de voi.

4 comments:

Anonymous said...

asta e cu referire la faza de ieri cu...tezele? daca nu inseamna ca joia nu mai e ziua mea de geniu :(

Anonymous said...

nu e anonimus... :-L

Jo said...

doaaaaaaamne cat de d'acord pot sa fiu cu tine.:D:D:D

cold.as.ice said...

Ai un mare simt al dreptatii. Te admir pentru asta. Si tot ce-ai spus acolo e adevarat. Imi amintesc perfect faza. Si iti mai admir initiativa de a lupta pentru toti. Bravos! cuvant de verificare: sadiste:)) eu as fi pus sadice...da' ce stiu eu?:))