Thursday, January 21, 2010

Dor de VAMA

Da...

Un search pe youtube cu Vama Veche (care a returnat o gramada de rezultate cu trupa Vama Veche) m-a inspirat pentru seara aceasta minunata de ianuarie (aproape februarie).

Mi-e dor de Vama. De aerul sarat. Mi-e dor sa rad ca nebuna de lucruri pe care numai eu le vad (fara ajutor din partea unor plante mai mult sau mai putin verzi).

Imi doresc sa devin prietena cu vecinii de cort. Imi doresc sa iubesc pe fiecare om de langa mine doar pentru ca exista si face Vama sa fie Vama. Si imi mai doresc sa dorm ziua pe plaja pentru ca noaptea am lucruri mai bune de facut.

O sa treaca si BAC-ul si stresul cu intrarea la facultate. O sa fie bine, si dupa aia o sa merg si eu in vama, o sa vedeti! Nu renunt la asta. Mort-copt(... sau moarta-coapta?), o sa merg in Vama la vara (...care vine... vestind... vointa mea de a vizita... visul... visatorilor vestiti.<--da... ciudatenie 100%).

Acum ca am impartasit acest sentiment maret cu toata lumea care nu da doi bani pe ce vreau eu... Cred ca o sa ma duc sa stau degeaba (ceea ce n-am mai facut de vreo 10 minute... teribil, nu?).

Aveti grija de voi.

2 comments:

rembrandt459 said...

off topic: ce ciudat e faptul ca mai devreme vorbeam cu cineva despre cum o sa fie anul asta in vama
on topic: daca tot dai search pe youtube, introdu tag-ul "vamaveche2008byramses", o sa gasesti cateva clipuri facute cu telefonul, multe din ele au o calitate jalnica dar nu am vrut sa le editez, imi plac asa naturale cum sunt! ne mai auzim...

La Bruja said...

daca pleci fara mine...divortam :))
te pup >:D<