Sunday, May 18, 2014

Noaptea Muzeelor, CM style

CM? Cine-i CM?

CM este Clubul de Management. E o organizație de studenți, relativ puțini, dar absolut minunați, alături de care am ocazia și mândria să mă dezvolt ca ca leader, ca team player, poate și ca manager, dar în special ca om.

Ieri a avut loc acest eveniment, Noaptea Muzeelor, pe care o parte din noi l-am văzut ca pe o oportunitate să cunoaștem mai bine orașul în care studiem, să vedem rodul muncii unor artiști, să ne cunoaștem unii pe alții mai bine și să ne și distrăm copios.

Pentru început, am vizitat piețele (șantierele) din centrul orașului (chiar mai de aproape decât ne-am fi așteptat, având în vedere circumstanțele), după care am  fost la Muzeul Catedralei Mitropolitane, unde, spre încântarea noastră, am avut parte de un mic preview (chiar foarte mic: era un model în miniatură al Bisericii din Topla) a ceea ce urma să vedem mai departe. Curioși, am pornit spre Muzeul Satului Bănățean, unde am admirat căsuțe care mai de care mai îmbietoare și ținute care mai de care mai interesante, și ne-am bucurat să vedem și adevărata Biserică din Topla.

După o vizită scurtă la o galerie de artă, o bine-meritată pauză de cafea/ciocolată caldă/limonadă (am fi vrut și ceai, dar n-am găsit) și o degustare de prăjitură „raw”, am mers la Casa Artelor, să vedem spectacolul „Eppur si mouve!”, susținut de teatrul Thespis.

Seara s-a încheiat cu o vizită la Muzeul de Artă, unde, cu toate că nu am reușit să ajungem la timp pentru recitalul de pian care ne atrăsese, de fapt, atenția, exponatele ne-au încântat, interesat, și, uneori, ne-au și amuzat.

A fost o zi lungă, ploioasă, dar atât de frumoasă, că abia aștept(ăm?) următoarea ocazie.

Mulțumesc, Silvana!

Aveți grijă de voi!

Hartă cu muzeele participante



Ar mai fi fost multe de văzut...

No comments: