Wednesday, December 17, 2008

Succes!! Fericire!! Inceputuri noi.

clasa a 11a A a reusit, in sfarsit, sa faca ceva fain impreuna...
Trecuse ceva timp de cand am mai organizat ceva... sau de cand... am reusit, pur si simplu sa traim toti un moment fain impreuna....
Si azi, 17 decembrie 2008, am reusit.
Mie mi se pare super tare ce i-am luat domnului dirigine... si sper ca si lui i-a placut la fel de mult ca si noua ideea de cadou de Mos.
Nu imi plac cadourile costisitoare, sau lipsite de personalitate... Decat sa ii iei unui om o lumanare rosie cu niste chestii aurii desenate pe ea, mai bine nu ii iei nimic... Cum ii arati omului aceluia in felul asta ca e mai special pentru tine decat celealte 2 miliarde de oameni care au primit lumanari rosii cu ceva auriu desenat pe ele?
Ma bucur... Si ma simt fericita in sfarsit. Am reusit sa ies din perioada in care nu imi iesea nimic si sa ma detasez de tantarii minusculi din care faceam niste armasari cat casa.


In alta ordine de idei, azi am prima ora de conducere.... ceea ce inseamna ca de acum pietrenii... Ba nu!!! Romanii.... Ba nu!! Toti locuitorii planetei.... pot intra linisti in stare de alerta :D.
Am si niste pregatire la engleza azi..... mai e si ziua bunicutei mele (face 61 de anisori, multi inainte).... mai am si alte probleme de rezolvat in putinul timp pe care il mai am.... ceea ce inseamna ca statul si mirositul patrunjelului pe ziua de azi cam iese din discutie....
Dar toate astea putin mai conteaza.... Ma bucur mai tare de viata azi decat in oricare alta zi de pana acum, oricat de mult timp as fi avut la dispozitie.... Va iubesc pe toti!!!

Aveti grija de voi.

3 comments:

Anonymous said...

17 decembrieeeeeeeee

17 ani jumateeeeeee \:D/

Unknown said...

craciun fericit!!!

Corina said...

=)) sa inteleg ca obisnuiesti sa mirosi patrunjel? :> nasol :-s si uuuuite, ai acusica un an de cand ai carnet 8->